Har du kontakt?

Selvom vi måske ikke er meget for at indrømme det så ønsker vi at vide hvad der er på den anden side .. af livet .. når vi dør hvad, sker der så?

I tiden efter at min far var gået over på den anden side havde jeg vildt svært ved overhovedet at mærke noget. Folk omkring mig spurgt har du kontakt med din far på den anden side?

Døren var lukket – der var et sart gennemsigtig lyseblåt slør eller en energi jeg ikke kunne komme forbi. Døren var lukket, og jeg kan huske at jeg tænkt nu har jeg mistet mine evner.

Hvad med mit kald – det hele var måske bare en joke.

Det gjorde ondt at mærke tomheden, hvad nu hvis alt det jeg havde gået og fortalt, undervist i og haft klienter til bare var løgn. Noget jeg selv havde fundet på for at få anerkendelse eller blive set.

 

Heldigvis er mine evner vendt tilbage – de har altså aldrig været væk, men jeg havde brug for at mærke og opleve tomheden, stilheden og sorgen.

Når vi dør trækker vi energitråde hjem til os selv igen. De tråde, der har forbundet os med familien, kæreste, ægtefælle, venner, bekendte alle dem vi har kendt trækkes tilbage til sjælen og kilden (det guddommelige).

Bare rolig det betyder ikke at vi (de efterladte) ikke kan huske dem der er gået over på den anden side. Til gengæld kan det skabe et tomrum inden i og det er det vi hver især har brug for at heale op .. på ny. Få skabt balance igen – finde ro – til at fortsætte livet og ikke som om intet er hændt, men for at åbne en ny dør, et nyt kapitel.

For det, der har været er ikke mere!

Men hvad er der så?

 

Alt sker af en årsag – årsag og virkning.

 

Jeg vil straks indrømme at jeg ofte tænker på hvordan er det at dø og hvad der sker bagefter. Det er helt sikkert fordi det er kommet endnu tættere på nu min far ikke er her mere. Og ikke mindst hvad betyder eller kommer det til at betyde at den dør nu er lukket .. hvilken ny dør er  ved at åbne sig?

 

Da min lillebror døde for mange år siden blev den åndelig dør lukket op med et brag ..!

Gad vide hvad min fars overgang til den åndelige verden kommer til at sætte skub i?

 

Det står ikke helt klart lige nu, men det kommer måske også med et brag 🙂

 

Som jeg altid siger og vil sige “Alt er lige som det skal være”. Det er superfantastisk at kunne læne sig ind i denne sætning og bevidsthed. Intet sker forgæves eller uden grund.

 

Mon der findes en lysvej/lyssted, hvor vi rent faktisk kan bevæge os frem og tilbage .. er det der vi samler kræfter? Får ideer? Bliver tanket op med ny energi? Lysvejen, lad os kalde den energivejen er der hvor vi kan bevæge os rundt på vores indre vejnet og samtidig bevæge os frem og tilbage i tiden og ud i andre dimensioner. Det er kun et spørgsmål om at acceptere det vi ser, høre og mærker. Det kræver øvelse og heldigvis for det. Jeg tror aldrig vi bliver helt udlært i at bo her på jorden, men det er et fantastisk sted at være når vi skal sætte alt i et nyt åndeligt perspektiv.

 

Vi samler kræfter, bliver ladet op og får indsigt når vi mediterer – vi sætter lyslederkablet i stikkontakten/kilden for at blive ladet op.

Jeg vidste at der var noget med det her meditation – det kan noget.

 

Når vi mediterer, kan vi finde ro og fred inden i. Det er et fantastisk redskab at brug også når vi har været igennem sorgfulde perioder. Der kan vi finde hjem til os selv igen lade det der har været, være. Ikke for at glemme den eller dem vi har taget afsked med, men simpelthen for at komme videre med livet.

At min far er gået over på den anden side, har helt sikkert sat min egen spirituelle og åndelige vej endnu mere på landkortet.

 

Det hele bliver sat meget mere på spidsen – hvem er jeg? Hvad gør jeg her på jorden?

 

En ting ved jeg dog, hvis jeg prøver at lægge det hele på hylden (meditation og healing) mister jeg energi.

Til gengæld er jeg taknemmelig over at kunne tale om og formidle alt det her svært tilgængelige åndelige stof – at vise og fortælle om sammenhænge hvor ingen andre altid kan få øje på dem .. det er ganske enkelt MAGISK.