Kan man tænke sig rask?

Kan man tænke sig rask med meditation og healing?

Det ville være så fantastisk at kunne det!

Måske er det muligt hvis og når vi ændre vores mind set til at spørge os selv, hvad er årsagen til at jeg er syg?

I mine mangeårige virke som spirituel vejleder har jeg set ikke så få komme deres sygdom til livs eller finde en forståelse for hvorfor de har det som de har det. Når vi hæver os op for at se det hele i et større perspektiv at helbredelsens forståelse sætter ind.

Meditation og healing er IKKE  mirakelkurer vil jeg straks pointere. Men når vi begynder at meditere begynder vi en indre rejse for i første omgang at få ro og fred i tankerne.

Det der ofte efterfølgende sker er at jo mere folk arbejder med sig selv (meditation er selvudvikling og selverkendelse) i form af meditation og healing sker der noget med energisystemet.

Vi begynder ganske enkelt at se os selv i et nyt lys – begynder at tage ansvar for det valg vi har gjort. For det er ofte der helbredelsen starter. Når vi erkender at den eneste der kan helbrede os er os selv.

Helt rigtig vi kan i perioder have brug for hjælp fra læger, fysioterapeuter, kiropraktorer o.l. Det er lige som det skal være – vi skalså meget tage imod al den hjælp der overhovedet findes .. men det handler om i alt det her at vi liiiige mærker efter – lytter til og tager  vores indre stemme, intuition og mavefornemmelse alvorlig.

DU kender dig selv bedst! At få dialogen med eksterne hjælper er super bare vi lige husker at anerkende vores egen lillebitte stemme, der vil os det allerbedste.

 

Meditation gør dig ikke rask, men det er din måde at opleve se dig selv på, der gøre hele forskellen. Nogen gange bliver vi ikke raske, men får en forståelse af den læring sygdommen har givet os.

Hvad er det der ligger til grund for at vi har det som vi har det?

Hvornår er det faktisk startet? Det er ofte startet længere tilbage end vi lige kan huske. Det er der meditation og healing kan hjælpe os med at finde en ofte kringlet vej tilbage af et energispor, som vil give forståelse og forløsning – og det er der helbredelsen går i gang.

Når du bruge Regnbue-metoden kan du lag for lag, farve for farve scanne dig igennem dit liv. Alt hvad du har oplevet og være igennem på godt og ondt vil komme frem når du begynder at meditere. Heldigvis ikke mere ad gangen end vi lige kan kaperer.

Forstil dig det her. Du har et problem, udfordring eller sygdom .. som du gerne vil finde ud af hvad handler om.

Regnbue-metoden en slags scanning af dit energisystem – farve for farve dykker du ind i dig selv. Indrømmet ind imellem kan det virke sådan lidt for meget eller hokus pokus agtig, men lader du det ligge og summe/simre i dig vil der lige pludselig dukke en aha energi op. Det hele begynder at give mening og du ser den røde tråd fra din problem, udfordring eller sygdom. Stille og roligt vil du begynde at anskue dig selv fra mange flere vinkler og det vil sætte din helbredelse/forståelse i gang.

Nej, det er sjældent noget der sker overnight, sorry!

Men vi skal jo starte et sted – et skridt ad gangen vil til sidst give dig det et større perspektiv på dit eget liv. Hvad det er du foretager dig og hvorfor.

Du sætter en tankevirksomhed og følelser i gang når du mediterer. Du lufter ud og falder meget mere på plads i dig selv.

 

Hvad mener jeg med at lufte ud?

Du får sat ventil på det der ligger og stopper dit energisystem til. Oh ja, det er følelserne der stopper vores system til – det er vores tanker der spinder rundt i ring og forhindre dig i at få kigget på det du har oplevet igennem dit liv (kort som langt). Vi har altid oplevet et eller andet som kan have sat sig fast som en torn eller splint inden i. Når vi piller den ud flyder flowet på en anden måde – vi lufter ud – kald det renser ud.

 

Når vi mediterer, åbner vi op til vores bevidsthed. Den sætter tanker og følelser i spil, og i starten kan det være meget overvældende, men når vi tager et skridt ad gangen, løser det sig.

Det er ikke tankerne der gør os raske, men den bevidsthed vi lægger i vores tanker og følelser. Accepten af at sygdom, årsag, tanke og følelser hænger sammen, der er en gylden tråd der linker det hele sammen. Når du ser eller oplever det, starter din helbredelse.

Det interessante er at mange tror, vi bare skal tænke positivt så bliver vi healet op og fri for tyngden af den bagage vi har med. Sådan foregår det ikke, men det kan følelse sådan når vi først har fået øje på problemet, der har skabt sygdommen.

Og nej, jeg siger ikke det her for at virke smart og super klog! Men fordi jeg har mange års erfaring og har haft 1000’vis af klienter, der har oplevet at finde en lettelse i at få sat ord på deres sygdom/udfordring.

Når du får øje på det sted – den oplevelse, der har sat det hele i gang at brikkerne begynder at passe sammen.

Om tanker kan helbrede ja, det kan de, men det kræver at du arbejder med dem (tankerne og følelserne omkring det du vil helbredes for) – men tro mig når jeg siger det – det er godt givet ud.

Hvis du lige nu sidder og tænker jaeh right – du har dine tvivl – jeg ser det for mig.

 

Er du klar til en lille øvelse?

“Forestil dig at du for en stund (et øjeblik) lige mærker efter om du har noget du gerne vil helbredes for; det kan være stress, angst, depression, migræne, hovedpine, ondt i lænden, kramper, sensitivitet .. eller noget helt andet.

Sæt dig nu ned og skriv alt, hvad du kan om din sygdom eller dit problem:

Hvor gør det ondt?

Hvad gør det ved dig at have det sådan?

Hvor længe har du haft det sådan?

Hvilken farve har din sygdom?

Alt hvad du ellers kommer i tanke om, der drejer sig om din sygdom og/eller problem.

Når du er tømt for tanker og følelser så sæt dig et øjeblik for at meditere trække vejret stille og roligt. Lade tanker, følelser, billeder og alt det der er dukket op mens du skrev om din sygdom eller dit problem.

Hvis du nu skal sætte en overskrift på alt det du har skrevet (et sammendrag) .. hvornår havde du så den følelse første gang? Den første gang du lige nu og her kommer i tanke om? Det kan være for 5-10-20-40 eller længere tid siden. Det vigtigste lige her er at du accepterer og anerkender det der dukker op!

Lad dig overraske – og acceptere det der dukker op – det er nemlig der din helbredelse blive sat i gang.”

 

Indrømmet denne øvelse er nemmere når der er én der guider og vejleder dig (i hvert fald de første gange man prøver det). Det er det jeg, som spirituel vejleder, kan hjælpe dig med. Hjælper med at der bliver holdt fokus så du ikke lige springer over hvor gærdet er lavest.

Når vi sidder selv har vi en tendens til at vige uden om når det virkelige problem – for dernæst at sige “det virker jo ikke”.

 

Folk der har brugt/bruger Regnbue-metoden, oplever ofte at det er som, at vende tilbage til kroppen igen – de kan rent faktisk mærke kroppen. Det giver dem ro og fred inden i. Det bliver nemmere at lytte til og forstå, hvad kroppen faktisk prøver at fortælle dig. Acceptere at kroppen gerne vil hjælpe dem med at de bliver bedre til at lytte til sig selv, at tager sig selv alvorlig.

Der sker helbredelsen!

 

“Regnbue-metoden er meditation og healing, der farve for farve og lag for lag folder vores indre landkort ud. Den arbejder nænsomt og healende, skaber forbindelse til vores indre kerne og bevidsthed.”