Indimellem føler jeg mig alene og ensom .. som helt alene i verden.

I den forgangne måned er jeg blevet konfronteret med, at jeg er den næste i rækken .. har været lidt inde på det før, men ..både min mor og far har været udfordret i pludselig, at skulle være afhængige af andre, ikke ville være til besvær og mærket stoltheden blive udfordret.

Sårbarheden i, at vi er dødelige, og at vi høre sammen med andre uanset, hvad vi mener og synes om den ide! Vi kan selv og vil ikke være til besvær, og slet ikke over for vores børn.

Men sandheden er at vi (børnene) ønsker at vide, hvad der foregår så vi kan bekymre os sammen. Problemerne bliver ikke helt så tunge og udfordrende når vi deler med andre.

Og uanset hvor irriterende, dumme, mærkelige, pinlige eller noget helt andet .. vores forældre er, er de årsagen til at vi er her i dag! De gør det så godt de kan ud fra de forudsætninger, de er landet med i denne verden. Ofre af ofre af ofre, men vi har hver især et valg og det er at anerkende det ophav vi kommer fra og finde ud af, hvad vi vil bruge det til.

Eller vi kan vælge at kalde os ofre og derfor forvente at andre redder os!

Men det kan være svært for ikke, at sige en umulig opgave, hvis vi ikke fortæller hvad det er vi ønsker og har brug for. I det mine forældre er begyndt, at trække deres lysstråler tilbage til sig selv. (Og nej de ligger ikke for døden, heldigvis). Efterlader det “huller” i mit energisystem, hvor der ikke længere er vrede, jeg er offer etc. etc .. over at være barn af dem.

Men hvad sker der så?

Energisystemet bliver healet, og jeg bliver mere og mere hel. Men også sandheden i, at jeg er min egen lykkesmed og har kun mig selv at bebrejde eller tiljuble i alt det jeg fortager mig.

Når vi nu er ved det med processen at heale huller i energisystemet .. så kan det give utilpashed, forkølelse, svimmelhed, kvalme, halsbetændelse og alt mulig andet. Utilpasheden kommer fordi vi er i gang med, at finde en ny balance i os selv. Det er transformering og udrensning i både højre (maskulin) side, og venstre (feminin) side.

Nope! Jeg nøjes sjældent med kun en ting. Hvilket selvfølgelig giver rystelser i både krop, sind og sjæl.Denne gang er jeg så kun blevet “angrebet” af snot og spændinger .. forkølelse og ondt i øjnene – alle 3.

Alt er lige som det skal være.

Pas godt på dig selv.

Ønsker dig en dejlig dag.