Spirituel opvågning

Mange, måske er du én af dem, har i løbet af 2020 oplevet at intet var som det plejede at være. Jeg har længe (læs: flere år) undret mig over hvornår og hvordan vi mennesker kunne stoppes .. i at have så mega travlt hele tiden.

 

Bevares vi havde travlt med at have travlt med at være optaget og aldrig helt til stede. Det underfundige i at være i nuet var ikke helt en option. Vi havde ikke tid. Vi havde travlt med at ligne de andre, kopiere de andre. Vi var til gengæld på mobilen nemme at få fat på, travlt optaget af hvad alle andre foretog sig.

Men så en dag, pludselig helt uden varsel bliver tæppet hevet væk under os alle og ikke kun i Danmark men i hele verden. Intet var overhovedet som det plejede at være! Det er det for den sags skyld stadigvæk ikke, og bliver det nok aldrig igen. Det er en ny tid vi bevæger os ind i.

 

Hvad kan det så handle om?

 

Som jeg ser det er det tid til opvågning. Igen lærer at være nærværende, opmærksomme, lyttende og omsorgsfulde. Vi fik tid til at være med os selv (det blev vi tvundet til og sådan var det bare) og mange havde brug for at finde ud af meningen med alt det her.

Vi fik tid til at kigge ind i os selv for der at stille dét spørgsmål:

 

  • Hvad er meningen med livet?
  • Hvad er meningen med mig og mit liv?
  • Hvad er det jeg skal lærer?

 

Det er lidt som at gå gennem sjælens mørke nat. En transformerende periode, hvor vi ikke ved hvad vi kommer ud til på den anden side, men må have tillid til at alt er lige som det skal være. Der er det meningen vi skal give slip på at ville kontrollere alt og alle .. det er ikke længere muligt.

Ofte har jeg fået stillet disse spørgsmål, men ifbm. Corona er spørgsmålene på en eller anden måde blevet mere legale at stille, og af mange, mange flere mennesker.

 

Mange flere er nu begyndt at søge oplysning om den spirituelle vej. For der om muligt at finde en forståelse af et eller andet. Finde ro i sig selv nu, hvor intet er som det plejer at være.

 

Rigtig mange har mærket angsten komme snigende ind i en ellers tryg hverdag. Der ligger noget og rumsterer under overfladen, der ligger noget og ulmer, skubber og udfordre hver eneste af os.

Mere end nogensinde har jeg oplevet at klienter kommer til spirituelle-sessions, fordi de er nysgerrige, bange, stressede, frygtsomme og angste over om de nu er på den rette vej.

Som jeg plejer at sige, så har vi et helt liv til at undersøge lige det, men mange flere vil nu gerne bruge deres tid mere i nuet, være nærværende og bedre til at stole på deres mavefornemmelse og intuition.

 

Det er det uddannelsen til spirituel vejleder kan. Den kan give et solidt fundament til at turde søge ind i sig selv. Samtidig med at turde være til stede i livet og det uanset hvad der nu end dukker op.

Vær med fra starten, byg et solidt spirituelt fundament, der kan bruges i alle livets sammenhænge også professionelt. Uddannelsen kan hjælpe dig med at stå stærkere i din egen spirituelle opvågning.

 

Du tør både være stille med dét og tale om dét.

 

Det er den nye tid vi bevæger os ind i og jeg glæder mig vildt meget. Det er for mig som om alt begynder at lægge sig på plads – lidt som at spille tetris – alt giver mere og mere mening når tingene finder sin rette plads.

 

Spirituel opvågning handler ikke om religion, men om at finde sandheden i alt det du foretager dig.

 

Dit liv er dit ansvar. Mærk det og lev det!

 

Tak fordi du læser med.

Kærligst

Lajla