78 nye gode venner.

Et køb og du har 78 nye venner.

Venner, der altid er der for dig uanset hvilket spørgsmål du har lyst til at stille.

Men indimellem kan det dog føles som om dine nye venner ikke helt er med på hvad du har gang i. Det gør de så opmærksom på. På deres helt egen og til tider med meget direkte svar. Andre gange er det sådan lidt mere kringlet. Fælles for alle svarerne, er at de gør det bedste for at hjælpe dig.

 

 

Der er venner der brænder for at lade sig inspirere af nye ideer, ny viden, de er passionerede og nogle gange har de udfordringer med at bevare jordforbindelsen, men bare man ved det så giver det mening når du taler med dem.

 

Der er venner der er sådan lidt tunge i energien, bekymrer sig for meget og er til tider vældig nærtagende. Du kan blive en anelse utålmodig når du omgås dem, men det er kun fordi du har brug for lige at sove på tingene .. ikke lade dig rive med at nye “tossede” ideer. Vi sover lige på det. De her venner er også livsnyder om en hals .. lidt som tyren Ferdinand der sidder under korktræet og bare gerne vil dufte til blomsterne. Ikke noget uvenskab her, tak!

 

Så er der vennerne der har så mange bolde i luften at du kan blive helt ør i hovedet. For hvordan i alverden er det muligt at få handlet på alle disse ideer (læs: tanker). På den ene side og så lidt på den anden side .. eller tilbage til den første ide som så igen sætter gang i nye tanker .. og indimellem bliver de faktisk ikke til noget – det skulle da lige være hovedpine. Tanke på tanke, på tanke også lige lidt flere tanker.

 

Nå men så er der alle de venner der bare lyder af sted på livets store følehav. Det er her du kan få brug for at se dine følelser i øjnene for ikke at drukne. Åh der bliver følt så meget og handlet sååå lidt. Lige indtil der sættes en stopper for alt det føleri. Føleri er så sandelig rigtig dejligt, men hvis det kun bliver ved at lade sig rive med på floden af følelser. Det kan være floden er frosset fast – følelserne er stagneret i mudder. Eller offeret har fundet sin rette hylde, hvor alt er andres skyld. De har en meget stærk intuition der ikke altid bliver lyttet til.

 

 

 

Så er der alle de kort, der kan vise dig hvordan du kan tackle dem du skal til jobsamtale hos. Eller når du skal til lønforhandling, hvordan du lige skal gribe den an. Eller hvad siger du til daten du ikke har mødt, men gerne vil være bare lidt forberedt – også her kan du få hjælp fra tarotkortene. Der arbejdes her med hofkortene. Hvad med første gang du skal møde dine svigerforældre også her kan du lige kigge i hofkortene for at få lidt hjælp.

 

 

“Hvis du nu tror at du derved kan tillade dig at læse andre folk uden deres tilladelse så kan du godt glemme det. Der findes faktisk også etik og moral i brugen af tarotkortene. Men kortene kan altid hjælpe dig med at finde ud af hvilken energi du kan gøre brug af til et hvilket som helst møde.”

 

 

 

Rejsen sammen med tarotkortene er et venskab, der dag for dag bliver styrket. Du vil hele tiden kunne finde nye vinkler på at tolke kortene. Det er en on going proces – jo mere du overgiver dig til at lytte, til kortenes svar jo stærkere sparring får du.

 

 

Som sagt så lyver kortene aldrig!

Til tider bringer svarene smilet frem andre gange vækker de vrede og frustration, og andre gange følelse de som at få gennemboret hjertet. Men hele tiden er kortene og deres svar på din side – lær at lytte og bliv endnu bedre til at være dig.

 

 

Spørg tarotkortene, når du vil vide mere om dig selv og dit liv.

Spirituel indsigt giver ofte fornyet håb, inspiration – og ideer til forandring. Nogle gange er det nødvendigt at tage utraditionelle metoder i brug for at komme videre.

 

Tarotkortene er et redskab, der kan svare på livets store som små spørgsmål. Jo bedre du kender dine kort jo mere indlysende bliver de svar de giver dig.

Tarotkortene er et kraftfuldt og kærligt værktøj at arbejde med.

 

 

Tak fordi du læser med.

Kærligst

Lajla