Retreat yourself

Meditation og healing – 30 selvfordybelses dage med meditation og healing.

Din krop, dit sind og din sjæl vil elske dig for det.
Tag med på en rejse hjem til dig selv, hvor du dag for dag styrker din spirituelle kerne.

Kernen, i et hvert menneske, er der hvor du henter (åndelig) næring – og det er denne kerne (og bevidsthed) du dagligt giver næring og opmærksomhed når du arbejder med Retreat yourself.
30 dage med selvfordybelses-kærlighed. Og, nej du behøver ikke tage fri i 30 dage mindre kan gøre det. Du behøver slet ikke tage fri for at være med på Retreat Yourself.

Kurset er tilrettelagt med daglige opgaver – så som meditationsøvelser, selv-healings-øvelser og rejsen gennem de 14 farver. Farver jeg selv elsker at arbejde med og undervise i – fordi jeg ved de gør en helt eminent forskel for dem, der bruger farverne som udviklingsredskab.
Nu tænker du måske, men hvad nu hvis jeg ikke lige når alle dagene – kurset er dit for evigt. Du kan tage kurset igen og igen, eller tage udpluk af forløbet som du mærker er det du har brug for.

Jeg vil anbefale at første gang du lukke op for Retreat Yourself er det givtigt at følge kurset dag for dag. Du kan sagtens bruge 1-2 dage på den samme øvelse.

Når du har været hele kurset igennem, vil du kunne afgøre om du lige har brug for selv-healing, meditation eller tage et kig på farverne. Og du kan altid jonglere rundt mellem alle redskaberne – jeg ved de virker!