Your journey – et liv i forandring

Når livet giver dig citroner .. så kan du lave lemon curd, lemonade, eller en lækker ret med kikærter kokos og karry, eller noget helt fjerde.

Som du ser er der mange muligheder når livet giver dig citroner.

 

Du kan vælge at være sur og bitter – eller se nye muligheder – vær kreativ!

Your Journey så dagens lys fornyelig. Men tankerne har været der i mange år inspireret af Fitness verdenen, hvor man excellere i holdplaner. Mange forskellige hold og muligheder hen over en uge(r) og måneder. Men jeg kunne bare ikke få det strikket et program sammen og sat det på skinner .. ideen var meget nærværende da jeg lejede lokaler i Hørsholm. Det var faktisk det de også skulle bruges til, men jeg kunne ikke overskue det – alt for mange spændende ideer, der ikke helt ville blive til det jeg gerne ville have det til.

Jeg kan huske at jeg startede Spirituel tirsdag op. Det var så den aften jeg kunne introducere forskellige spirituelle emner som jeg mente der var interesse for.

Men for den da, al det arbejde med at få det formidlet og sat på skinner – det tog pippet fra mig. Så jeg gik lige stå stille tilbage til (bare) at have 1:1 session, hvilket også var super dejligt.

 

Men det der med holdplanen har hele tiden ligget og luret, men jeg kunne ved gud grød ikke få fat i strukturen. Ja, grin du bare, men fakta er at når man som jeg helst vil gøre det hele perfekt så kommer man ikke ret langt ud over rampen, med mindre selvfølgelig at man har lommerne fyldt med guldkort/platin kort ..! Nå, men det havde jeg altså ikke 😉

 

Men så kom Corona!

Hele setuppet med at være online – LIVE – på zoom eller teams. Hvis jeg ville være med i front så måtte jeg hoppe med på vognen. Hvilket jeg i den grad gjorde!

 

Har jeg fortrudt det?

 

Nej, for den da. Jeg er blevet udfordret og prøvet og udfordret igen. Og det gik op for mig, at intet behøvede at være perfekt (der findes ikke noget perfekt, altid kan vi lige ændre lidt på et eller andet). Det vigtigste var at være på – være nærværende, turde noget nyt.

Og, jeg hoppede gladeligt ud i intetheden med begge ben solidt plantet ud i den blå luft. Jeg vidste jo ikke hvor det hele ville bringe mig hen.

 

Fordi jeg turde sige ja og så gør det bedste jeg kunne blev jeg stille og roligt scenevandt og vandt til at være på skærmen. Jeg fik prøvet rigtig mange forskellige ting af nogle var succes og andet var det ikke!

Men fordi jeg turde være med begyndte tingene pludselig at falde på plads indeni mig.

 

Jeg kunne pludselig se en spirituel holdplan for mig. Ovenikøbet en online holdplan (bliver på sigt live en fysisk holdplan, ikke kun online, men faktisk vil man kunne dukke op og deltage på spirituelle hold).

 

*****************

Your Journey er en lukket facebookgruppe med 12 live-online-foredrag fordelt mellem d. 16.februar – 16. marts!

Jeg går live 3 gange om ugen, hvor vi alle mødes online. Vi kommer omkring temaerne Tarot, Healing og Meditation, hvor du vil lære de grundlæggende værktøjer inden for hvert emne.

Dette er genialt hvis du overvejer at komme til mine workshops, men gerne vil stille nysgerrigheden inden, for at se om det nu er noget for dig.

****************

 

Hvorfor er det en lukket gruppe?

 

Man kan sige at det minder lidt om at være medlem af et fitness center, sportsklub eller lignende, hvor man kun kan være med hvis man betaler et fee .. eller har abonnement.

 

Alt falder på plads på en eller anden måde.

Når livet giver mig citroner vælger jeg at se muligheder i stedet for at sætte mig i et hjørne og være fornærmet som et forkælet barn. Det kan godt være at der har være lockdown – ikke sjovt, men det har givet mig muligheder for at afprøve ideer, der har været undervejs længe.

 

Your journey er kommet for at blive – et liv i forandring – glæder mig til at se hvad det udvikler sig til.

 

Den første gang vil vi som du kan læse længere oppe i teksten beskæftige os med tarot, selvhealing og regnbuemeditation. Glæder mig til at opleve hvordan deltagerne tager imod det, og hvor det mon kan bringe mig og dem hen.

 

Your journey er en spirituel rejse. En holdplan med spirituelle redskaber, der vil kunne hjælpe dig med at finde hjem til dig selv. Prøve de forskellige muligheder og finde lige det der passer bedst til dig. Det kan snildt ændre sig, jo mere du prøver jo mere får du tunet dig ind på, hvad der virker for dig.

Your journey er kommet for at blive fordi jeg ved at det er vigtigt at bruge vores intuition, lyset inden i, kilden eller det guddommelige .. eller hvad du ynder at kalde det. Kært barn har mange navne!

Vi er som befolkning på jorden i gang med at åbne op ind til vores “hemmelige” skatkammer. Derinde hvor vi ved alt – er en del af alt – er forbundet med hinanden.

 

Et eller andet sted skal vi jo starte og YOUR JOURNEY et fantastisk sted at starte ud.

Uanset om vi er vandt til at arbejde spirituelt eller ej kan vi altid lære mere. Og det er det jeg gerne vil give dig mulighed for med Your Journey.

 

Kærligst

Lajla