Fuldmåne, nymåne eller bare måne

Så skete det igen!

 

Jeg glemmer det gang på gang, måned for måned!

Men denne gang blev jeg da heldigvis opmærksom på at der var noget galt – jeg kunne ikke være i min krop, kunne ikke sove, var urolig, havde kvalme, hjertebanken, spændinger i hoveder lige der hvor jeg engang blev opereret og så havde jeg en helt utrolig sitren i kroppen.

Det var som om der løbe en elektrisk strøm indeni – altså det ved jeg godt der ikke gjorde, men forestil dig a du holder på et elektrisk hegn og det stød du får er nu blevet til en elektrisk strøm der bare suser rundt i kroppen!

3 dage gik der og så pludselig fredag d. 5. maj 2023 mellem kl. 19.30 og kl. 19.45 stopper det hele.

Jeg har det igen godt ingen symptomer overhovedet – dog lidt træt.

Og så er det jeg “kommer i tanke om” at jeg da lige skal tjekke fuldmånekalenderen …

Og ja, ganske rigtig så var der fuldmåne i skorpionen – lyt evt. til podcasten “Ramt af stjernerne” med Kristina og Lukas Trolle. De vil på fineste vis fortælle dig, hvad det kan handle om.

Nå, men i mit horoskop har jeg min måne i skorpionen – fuldmånen d. 5.5.23 var også i skorpionen – altså fik jeg energien dobbelt op. Det var ret heftigt!!

Ja ja, tænker du og hvad så?

Det skal jeg fortælle dig når du er virkelig senestiv og meget spirituel så har du agt ja tak, til at være kanal for de energier der kommer her til jorden.

Og for at jeg kan fortælle dig og andre om det – har jeg brug for at mærke det på egen krop. Det er ikke nok at vide det i teorien. Det skal sanses i kroppen.

Og det gjorde jeg så.

Den fredag aften da jeg endelig ramte hovedpuden for at sove bad jeg om at energierne kunne flyde igennem mig og gøre det de skulle her på jorden.

Jeg ved ikke hvad disse eneriger helt specifikt skal bruges til, men det bekymrer mig ikke. Jeg stiller ikke spørgsmålstegn ved om jeg vil være kanal eller ej.

Det valg har jeg ganske enkelt ikke!

Da jeg har sagt ja til at være spirituel vejleder her på jorden må jeg gå først så jeg kan hjælpe alle andre, der har det svært i livet.

Det betyder ikke at alle der er sensitive skal være kanaler for universets-energier mindre kan gøre det. Men giv trøst i at det er helt ok at kunne mærke, sanse og fornemme NOGET. Alt er ok.

Mange der mærker og sanser “for meget” lider ofte af angst fordi det man gennemgår er så underligt og svært at sætte ord på så andre kan forstå det.

Mange vil gerne lytte, men vender øjne og siger at det nok vil være fint med noget medicin. Medicin kan hjælpe lidt, men spirituel støtte hjælper meget.

Den energi vi er i og bevæger os dybere ind i er den spirituelle vibration. Den energi vibration der giver ønsket om at søge dybere ind i egen indre, finde skygge sider og lyse skygge sider frem. Deale med dem – favne dem og anerkende at det hele er en del af dig.

Det er her du kan søge hjælp fra en spirituel-mester-vejleder-lærer, der kan vejlede dig på din rejse i livet.

Uanset om du er sensitiv eller ej kan alle (også dig) have godt af at besøge en spirituel vejleder. Den kan være i form af en clairvoyance session, en tarotlæsning eller en healing. Og ja, det er bare nogle af mine redskaber når jeg hjælper dem der kommer i min klinik.

Hvis du ikke helt er klar til et besøg i klinikken kan du med fordel lytte til min egen podcast “Lajlas spirituelle Hjørne” hvor jeg har gæster og soloshows om netop spirituelle emner. Spiritualitet er for mig “bare” at leve livet og favne det, der nu engang er.

At være spirituel er ikke så mystisk som mange gerne vil gøre det til.

Indrømmet når jeg begynder at fortælle om alt det jeg har oplevet og oplever kan jeg godt selv høre, at det lyder helt ud i skoven mystisk, men jeg håber at ved at tale om det kan bringe det ind i dit og andres liv uden at du skal føle dig intimideret.

Nå, men jeg er ikke helt færdig med det med månen .. der har lige være nymåne d. 19. maj 2023 – denne gang i tyrens tegn – god ide at nyde og tage sig af de ting der gør os godt. OG surprise jeg er tyr i mit soltegn og i ascendanten, masser af tyre energi. Derfor tror jeg at nymånen denne gang ramte mig ekstra hårdt.

Vil lige pointere at både nymåne og fuldmåne sker hver eneste måned! Men nogen af disse er bare mere kraftfulde en andre.

Nymånen denne gang havde jeg ikke lige tænkt på ..

Jeg skulle have være til Oscar fest d. 17. maj, men jeg havde det så mærkeligt om formiddagen – ikke tilstede i kroppen – glemte hvordan ord blev stavet – havde hovedpine og uro i maven.

Jeg melder afbud for ved bare at jeg må være hjemme for at pleje mig selv. Mit datter syntes jeg så slatten ud og som om jeg ikke var helt frisk. Hvilket jeg jo heller ikke var.

Jeg kunne have tvunget mig selv til at tage til fest, men jeg kender mig selv godt nok til at vide at de var no go’

De her fuldmåne og nymåne energier kan starte optil et par dage eller 3 før og varer 2-3 dage efter.

I går gik jeg en meget lang tur for at finde tilbage til min krop igen. Det var bare det bedste at gøre.

Undervejs får tankerne frit spil – de gå i alle retninger, men speciel en retning bliver meget synlig for mig.

Jeg må i min meditative og healende praksis søge dybere ind i mig selv. Finde nye veje eller i virkeligheden følge den vej, der er afstukket for mig i dette liv.

Hvis vi ikke høre efter må vi føle efter.

Det kræver mod at søge dybere ind i sin meditationspraksis – for hvad vil der dukke op? Heldigvis ikke mere end vi kan håndtere.

Nu ved jeg at jeg igen skal være meget mere konkret og holde fast i det jeg siger – gøre noget ved det jeg får sagt jeg gerne vil.

Eks. jeg vil gerne afholde mange flere workshops – det har jeg længe fablet om, men …som den kvikke læser ved er det ikke blevet til noget, endnu.

Men den går ikke længere jeg vil gerne, og er klar til at sætte fut i de her workshops.

Workshoppene kommer til at handle om meditation, tarot, kabbala og healing.

De energier der flyder i universet lige nu og vil gøre det de næste 2000 år er ikke til at spøge med – de skal tages alvorligt.

Det jeg prøver at sige er at du skal tage dig selv og dit liv alvorligt.

Hvad vil du gerne med dit liv?