Angst, traume og Regnbuemeditation.

For pokker nu er pulsen steget igen!

 

Jeg har lige været til mit 3. måneders tjek hos lægen, hvor jeg får taget EKG, taget blodtryk og puls. Det skal jeg fordi jeg er hjerteopereret og ikke får medicin af nogen art – lægerne vil gerne lige holde øje med mine tal og det er helt okay. Så langt så godt.

Det ser fint ud siger hun – dog er din puls lidt høj, 79 ligger den på!

Jeg hader når pulsen er højere end 50-55 (den ligger normalt mellem 40-55). Jeg har godt kunnet mærke at der var et eller andet i vejen, men kunne ikke sætte en finger på det.

Som selvstændig erhvervsdrivende er det helt normalt at jeg ind imellem lige bliver tricket af  – får jeg ordren igennem, kommer der klienter hvordan skal det lige gå med nye kurser etc. etc. Det har jeg været vandt til i de sidste 25 år så det er ikke det der skaber den høje puls ..! Men hvad er det så?

På min tur rundt om Lyngby Sø kom jeg i tanke om en drøm, der dukkede op i nat, der sagde at jeg skulle gå ind bagved det fysiske .. hmm OG pludselig kommer det væltende!

Det er september, for 6 år siden. I den måned blev jeg opereret i hjernen – det var akut – det hastede at blive lagt på operationsbordet for ellers ville jeg ikke overleve. Altså det vidste jeg ikke lige der, men de efterfølgende 6 uger på riget gav stof til eftertanke. Mange snakke med læger og sygeplejersker om det der var hent mig. En byld i hjernen på størrelse med en golfkugle blev fjernet og jeg skulle have penicillin intravenøst 7 gange dagligt i de første 3 uger .. hvor min puls i øvrigt dykkede ned under 15, hvorefter jeg skulle overvåges døgnet rundt til pulsen igen var oppe på normalen (40-50).

Nå, men tilbage til det her med den alt for høje puls (i mine øjne) forleden.

Operationer er overgreb – jeg ville ikke være foruden overhovedet – men det skaber traumer i energisystemet. For at beskytte og passe på os selv under traumatiske oplevelser “hopper” vi ud af kroppen for at beskytte os selv. Jeg plejer at sammenligne det med astralrejser, hvor vi også sjæleligt forlader kroppen, men her ved vi hvad vi gør og kan komme tilbage.

Når vi gennemgår operationer eller andre former for overgreb og IKKE kommer tilbage til kroppen kan vi opleve stress, depression og angst. Hvert år i starten af september sker det samme for mig .. mærker den der puls angst komme snigende. Heldigvis bliver det mindre og mindre for hvert år der går.

Selvom jeg mediterer og healer mig selv så er jeg kun et menneske og skal lærer meget mens jeg er her på jorden – gudskelov for det.

Og i skrivende stund kan jeg helt fysisk mærke at min puls igen har sænket sig og jeg er glad :-).

Hvorfor fortæller jeg dig det her? Fordi traumatiske oplevelser uanset hvor gamle de er vil dukke op, hvis vi ikke får dem bearbejdet. I starten kan det være du har lyst til at tale med lægen, psykologen, fysioterapeuten eller en anden hjælpe. Det er desværre stadigvæk sjældent at man henvender sig til en healer. En healer kan gå ind under det fysiske og finde indtil der hvor det første frø til traumet ligger. Måske ikke til første behandling, men det vil dukke op.

 

Traumer kan være invaliderende, sætte sig som spændinger i kroppen, som ikke forsvinder før man finder ind til kernen af det reelle problem. Traumer i energisystemet skaber blokeringer små ophobninger af energi “knuder” der ikke lader energien flyde frit. Det skaber stress, angst og for nogen depression.

Hvis jeg nu ikke lyttede til min egen medicin – min intuition – ville jeg sikkert stadigvæk være sygemeldt og nok ikke forvente at komme i arbejde, men bare vente på at .. dø en dag. Heldigvis har jeg mange redskaber at trække på som hjælper mig med at styrke min kerne og intuition. Regnbuemeditation er en uundværlig støtte i dagligdagen for den styrker min kerne, min intuition og min sjæl.

 

Men for pokker det har jeg altså ikke tid til. Jeg vil gerne forstå det spirituelle principper endnu mere, derfor går jeg bagom det fysiske og prøver at finde hoved og hale og ikke mindst mening med det hele.

Det er noget af det mine kursister og klienter er ret glade for – fordi jeg tør se tingene i et andet lys og en helt anden vinkel, som ofte giver mening for den enkelte.

Høj puls, drøm, gåtur  = indsigt, lav puls, ny bevidsthed og et stort smil på læben.

 

Jeg er nu ret vil med livet og alt det det viser mig. Så kan jeg rent faktisk fortsætte med at hjælpe andre med at finde rundet i deres snirklede og til tider se de underlige løsninger der på magisk vis dukker op, og som healer krop, sind og sjæl.

 

Tak fordi du læser med

Kærligst Lajla

 

PS – vil du være spirituel vejleder og kunne det samme som jeg kan så kig her