Klædt på til livet

Denne håndbog bog er til alle de kvinder og mænd, tykke og tynde, høje og lave, der ønsker sig et klædeskab fyldt med tøj og tilbehør, der passer perfekt sammen i farver, stil og snit.

Det er en guide for de kvinder og mænd, der anerkender at alle kneb gælder, når succesen skal nås, hvad enten det er i kærligheden eller på jobbet.

Gennem en række enkle test fastslås det en gang for alle, hvilken type du er, hvilke karakteristika du har, hvilke farver, mønstre og snit du fremstår bedst i. Hvis bogens anvisninger følges, fås en viden, der kan bruges hver dag resten af dit liv, en viden der knækker koden ved tøjindkøb eller når du står foran klædeskabets regnbue af tilbud.

Hvis du ligner en million – selvom det ikke har kostet èn – og udstråler selvtillid og selvværd, smitter det af på den måde andre ser dig.

Den gamle sandhed om at klæder skaber folk, er nok gammel, men stadig sand.

Sagt på en anden måde – du kan lære at tiltrække de rigtige energier ved at udstråle de rigtige energier!

Vi er omgivet af farver.

Vi drømmer og tænker i farver.

Vi foretrækker bestemte farver, som vi bærer på kroppen og indretter vores hjem med. Alligevel er vi sjældent bevidste om farvernes betydning for os. Farver er energisvingninger, der påvirker os på forskellige vis.

Det betyder, at vi ved at iklæde os bestemte farver, også udsender bestemte signaler om vores humør og karakter.

Viden om de forskellige farvers betydning, giver mulighed for at lege med alternative udtryk.

På den måde kan vi fremhæve præcis de sider af vores personlighed, eller skabe den udstråling, som vi ønsker dermed, er vejen banet for større selvsikkerhed, gennemslagskraft og succes.

Hvad kan du opnå?

  • Brug dine farver bevidst.
  • Find dit udtryk og gør indtryk.
  • Skab forandring i din hverdag.
  • Lad din garderobe udtrykke din personlighed.
  • Få succes med jobsamtalen, eksamen, karrieren eller kærligheden.

Før jeg kastede mig ud i at være spirituel vejleder .. få erkendelsen af at at være healer.

Beskæftigede jeg mig i mange år med stil og farver, og der så jeg hvor lidt der skal til for at løfte et enkelt menneske; at give det ny selvtillid og selvværd.

Tusindvis af mennesker har hørt mine foredrag om stil og farve, andre har haft glæde af min vejledning inden de gik live på tv, ligesom jeg selv har været på skærmen.

Jeg har endvidere vundet flere priser. En guldmedalje for let forståelig formidling af farve og stil er det også blevet til.

Farverne blev eller er mit fundament i alt hvad jeg foretager mig. Det var gennem dem at jeg fandt mig selv. Min spirituelle rejse blev sat i gang.

Farver har vi alle en holdning til og med denne fine bog håber jeg at kunne inspirere dig til, at bruge én eller to andre farver end sort.