Her kan du købe mine guidede meditationer, som du kan lytte til, når du har tid og lyst. Det eneste, du skal bruge, er et roligt sted at sidde og en halv times tid, hvor du ikke bliver forstyrret.

Meditation vil give dig indre ro, du vil føle dig mindre stresset. Det er derfor vigtigt, at vi undertiden giver os selv en nødvendig pause fra hverdagen og de faste rutiner.

Når du mediterer hjælper du dig selv med, at være nærværende og fokuseret – kort sagt være tilstede her og nu.

Kom i gang allerede i dag – jeg ved du kan!

Familie, tryghed, stabilitet og jordforbindelse.

Meditationen TRYGHED vil kunne fører dig tilbage til dine rødder – og samtidig give dig klarhed i det, der måske hele tiden spænder ben for dig.

Meditationen TRYGHED er på 23 min.

Pris: kr. 99,00

Køb

Kreativitet, passion, relationer og livsglæde.

Glemmer du lidt dig selv, og hvad DU gerne vil? Prøv meditationen PASSION. Den kan hjælpe dig med at finde hjem til dig selv, så du igen sætter pris på den værdifulde og unikke person, du er.

Meditationen PASSION er på 22 min.

Pris: kr. 99,00

Køb

Mod, viljestyrke, selvværd og ansvarlighed.

Den handler også om viljestyrke og din villighed til at lære at leve det liv, du ønsker dig. Er du handlekraftig og ved, hvad du vil? Hvad er egentlig din ambition med livet?

Meditationen MOD er på 23 min.

Pris: kr. 99,00

Køb

Kærlighed – ubetinget kærlighed, livsappetit.

Hvis du mærker andet end omsorg og kærlighed i hjertet (det gør de fleste på et eller andet tidspunkt i deres liv), så er det endnu vigtigere at meditere, så du igen finder ro og balance i dit liv. Du har brug for at finde ud af, hvad det helt præcist er, der skaber ubalancen. Når du finder svaret, kan du gøre noget ved det.

Meditationen KÆRLIGHED er på 23 min.

Pris: kr. 99,00

Køb

Tillid og tiltro – personlig kraft og kontakt til din indre kerne.

Den blå farve (tillid og tiltro) symboliserer styrke, visdom og tillid og handler om at turde gå med processen uden nødvendigvis at kende resultatet på forhånd. At have tillid og tro på, at der er noget, der er større end dig, der gerne vil hjælpe dig. Det handler ikke om religion(er), men om din indre tro og overbevisning.

Meditationen TILLID og TILTRO er på 23 min.

Pris: kr. 99,00

Køb

Hold fokus, vær klartseende og virkelighedsnær.

Du ved, du har brug for denne meditation –  hvis du har svært ved at koncentrere dig og få gjort det, du ved, du skal gøre. Måske bygger du luftkasteller og lader dig rive med af dine drømme og visioner, i stedet for reelt at tage action og få sat handling på dem.

Meditationen HOLD FOKUS er på 23 min.

Pris: kr. 99,00

Køb

Healing af dig selv – handler om respekt, ærlighed og medmenneskelighed.

Respekterer du dig selv fuldt ud, som den du er? Drager du omsorg for dig selv, og får du brugt din power til at udrette det, der skal udrettes?

Find eller genfind respekten for dig selv. Troen på dig selv!

Meditationen HEALING er på 22 min.

Pris: kr. 99,00

Køb

Selverkendelse, troen på dig selv og glæde.

Når vi mister vores jordforbindelse, bliver vi ofte låst fast i tanker og følelser, som får lov til at dominere og styre os.

Hvem er du egentlig, og hvad vil du med dit liv? Det er dit ansvar at udfolde dine potentialer og få det bedste ud af din tid her på jorden.

Meditationen SELVERKENDELSE er på 18 min.

Pris: kr. 99,00

Køb

Alle meditationerne udspringer fra Regnbue-metoden.

Nogle gange er det bare at lytte og lade det ske der sker inden i dig.

Andre gange vil du opdage at der ligger meget mere – der er mange lag, men som udgangspunkt så bare lyt og lad dig føre med lige derhen hvor du skal.

Regnbue-meditations-metoden så dagens lys i 1995. Den er gennemarbejdet (under stadig udvikling). Jeg har undervist mere end 20000 mennesker i denne metode. Jeg ved den virker!

Rigtig god og meditativ energi.