”take your meditation to the next level”

Jeg er født i en lille by i Jylland, der hedder Gredstedbro i 1963.

Da jeg var fire-fem år flyttede vi (mine forældre, søskende og jeg) til Sjælland, og der har jeg boet lige siden. Jeg er mor til en dreng og en pige, der begge i dag er flyttet hjemmefra.

Jeg er udlært speditør- og shippingagent. De andre vigtige jobs, jeg vil fremhæve, er: biblioteksassistent, vikar og administrationschef. Det var jobs, jeg havde sideløbende med, at jeg gerne ville starte mit eget firma. I 1998 besluttede jeg at starte mit eget firma, hvor jeg dengang underviste i og holdt foredrag om farver
og stil. Det førte mig dybere ind i farverne og den spirituelle verden, hvilket har givet mig flg. uddannelser: aura soma-terapeut (sjælsterapeut), clairvoyant rådgiver, reiki-healer, krystalhealer, regressionsterapeut.

I starten gjorde jeg det mest i 1-1 sessions, men stille og roligt begyndte jeg at undervise i meditation og healing. Først i Fitness.dk og i Club La Santa på Lanzarote. I dag underviser jeg i og holder foredrag om meditation og healing for skuespillere, skuespillerelever, sportsfolk, erhvervsfolk og private.

Jeg har ligesom mange andre været igennem mange forskellige udfordringer, der alle har hjulpet mig til at blive stærkere i troen på mig selv og det, jeg gør. Det hele startede måske med, at min ene lillebror i en meget tidlig alder begik selvmord. Det satte den åndelige verden på landkortet for mig – er der et liv efter dette liv på jorden? Jeg har været igennem en skilsmisse, har været alvorligt syg med en byld i hjernen og haft en hjerteklap, der skulle repareres. Men det giver mig stadigvæk troen på, at ”alt er lige, som det skal være”. Det er en sætning og bevidsthed, der har båret mig igennem alt.

Det lyder måske mærkeligt, men jeg ville ikke have været foruden noget af det. Jeg er dybt taknemmelig over, at jeg lever, og at jeg har mod til at gøre det, der ligger mig allermest på hjerte. Det er nemlig at undervise i meditation og healing – at gøre svært tilgængeligt stof brugbart i hverdagen.

Jeg er af hele mit hjerte overbevist om, at meditation og healing er noget, vi alle har adgang til.

Det er ikke kun for specielt udvalgte – det er til for dig og mig.

Kærligst

Lajla