Bogen “alt er lige som det skal være” er på gaden nu, både på dansk og engelsk.

Uddrag fra bogen “alt er lige som det skal være”

Jeg ved selv, hvor svært det kan være at komme i gang med en ny disciplin. Få den ind under huden, integrere den i et allerede fuldt dagsprogram og finde en rytme, der passer til én selv. Da jeg i sin tid startede med at meditere, druknede jeg i alle de regler, jeg troede, der var. Jeg fik lagt overlæggeren alt for højt – allerede fra start. Det endte med, at jeg aldrig rigtig helt fik gjort alt det, jeg havde sat mig for. Og så var det, at den dårlige samvittighed kom snigende.

Jeg besluttede mig for efter et stykke tid at vælge meditationen til på mine præmisser. Finde ud af, hvornår og hvordan jeg bedst kunne meditere, så det blev en glæde og ikke en kamp for mig. Langsomt fandt jeg frem til min egen rytme. Og så kom lettelsen og glæden helt af sig selv. I dag kan jeg slet ikke undvære det. Det var også her Regnbuemeditationen så dagens lys.

Med denne bog ønsker jeg at dele de erfaringer, jeg har gjort med meditationen og dens praksis. Da jeg i tidernes morgen startede med at meditere, vidste jeg ikke helt, hvad det var for noget. Havde aldrig prøvet det før men blev kastet ud i det, da jeg gik på uddannelsen til Aura-Soma terapeut (farve og sjælsterapeut).”

 

Quote from the book “everything is as it should be”

I know how hard it can be to get started on a new practice. To get it under your skin, integrate it in an already crammed daily routine and find a rhythm that suits you. When I started to meditate, I felt I was drowning in all the rules I imagined were there. I raised the bar far too high from the outset. I ended up with never quite finishing all the things I had planned. And a guilty conscience crept up on me.

After a while I decided to opt for meditation on my own terms. Find out how and when it was best for me to meditate in order to make it a pleasure and not a struggle. Slowly I found my own rhythm, and the relief and joy came automatically. Today I cannot do without it. This was how the Rainbow Meditation was born.

With this book I wish to share the experience I have had with meditation and the practice of it. Ages ago when I started to meditate I didn’t quite know what it was. I had never tried it before, but was plunged into it when I was training to be an Aura Soma therapist (colour and soul therapist).”

 

Ønsker du denne magiske og dejlige meditationsbog skriver du til mig på lg@lifejourney.dk

Pris pr bog kr. 175,- + porto.

 

“fra drøm til virkelighed”

Min drøm gik i opfyldelse.

Min første cd var er på gaden i 2013, og du kan få fingre i den ved,

Prisen for denne dobbelt cd er kun kr. 100,- + porto hvis jeg skal sende den til dig.