Nærvær

Vi lever i en hektisk hverdag med mange daglige gøremål.

Det er nemt at fare vild og miste overblikket.

Livet er en gave!

Jeg har ligesom mange andre været igennem mange forskellige udfordringer, der alle har hjulpet mig til at blive stærkere i troen på mig selv og det, jeg gør.

Det hele startede måske med, at min ene lillebror i en meget tidlig alder begik selvmord. Det satte den åndelige verden på landkortet for mig – er der et liv efter dette liv på jorden?

 

Jeg har været igennem en skilsmisse, har været alvorligt syg med en byld i hjernen og haft en hjerteklap, der skulle
repareres. Men det giver mig stadigvæk troen på, at ”alt er lige, som det skal være”. Det er en sætning og bevidsthed, der har båret mig igennem alt.

Det lyder måske mærkeligt, men jeg ville ikke have været foruden noget af det. Jeg er dybt taknemmelig over, at jeg lever, og at jeg har mod til at gøre det, der ligger mig allermest på hjerte.

Jeg er overbevist om, at nærvær, glæde og passion er noget vi alle har brug for i vores hverdag.

Med få og gennemarbejdede værktøjer ved jeg at det er muligt bevare fokus og få indre ro, og derved opleve nærvær, mærke glæden og genfinde passionen – det selv i en hektisk hverdag.

 

Book et inspirerende, levende og dynamisk foredrag, der sætter fokus på indsigt, nærvær og meditation.

 

Hvis du tænker: “Det her kunne vi have glæde af i min virksomhed”!

Så tøv ikke med at kontakte mig på lg@lifejourney.dk eller telefon 27288296 for et uforpligtende møde eller en snak i telefonen om jeres behov.