.. har tagget mig, i et oplæg af Jessie J, på Instagram.

Hvorfor mon?

Det minder så meget om min egen historie. For et par år siden måtte jeg vælge livet eller svigte alle andre. Jeg kunne ikke selv vælge .. jeg var for langt væk fra mig selv!

 

Livet valgte mig og den dag i dag er jeg af hele mit hjerte dybt taknemlig. Det kunne være gået grueligt galt, men da min sjæl talte til mig vidste jeg dybt (hinsides det normale) at jeg skulle stoppe. Melder mig syg. Hvilket jeg aldrig eller næsten aldrig i mit liv har gjort. Op på hesten et par piller og så på arbejde.

Kender du også til det?

Men denne gang vidste jeg at det var alvorligt, i drømme stod der med store blå bogstaver skrevet SYGEMELD DIG! NU!

Det første jeg gjorde da jeg vågnede var, at skrive til Club La Santa (dagen efter skulle jeg have undervist i meditation i 2 uger) at jeg blev nødt til at sygemelde mig med stress. Ligeledes skrev jeg  til Skuespillerakademiet, at jeg ikke kunne undervise den dag.

Jeg var ikke stolt af mig selv. Nu svigtede jeg jo rigtig mange mennesker, der stolede på mig.

Blot et par timer senere blev jeg akut indlagt på hospitalet og blev der i hele 6 uger.

Jeg var ikke ramt af stress (det var jeg måske nok på en eller anden måde) men af en byld i hjernen. I løbet af blot 24 timer blev jeg opereret i hjernen, fik drænet en betændt byld (som en indvendig bums) på størrelse med en golfkugle. Derefter 6 ugers heavy antibiotika kur.

Der på hospitalet kunne jeg så ligge og meditere, og tænke mig om. Og selvfølgelig komme til kræfter igen. De bedste 6 uger i mit liv er måske lige i overkanten, men det gjorde mig godt. Jeg fik fat i mig selv igen og fik helt ind i sjælen en bevidsthed om, at jeg gør de rigtige ting i livet.

Det skal lige siges at jeg i starten svor, at jeg aldrig mere ville heale, give clairvoyance, undervise i meditation og tarot. Nu ville jeg ud og have et ”normalt” job.

Men for mig er det normale, at gøre det jeg allerede gør; at være den jeg er – være autentisk. Gøre svært tilgængeligt åndeligt stof brugbart og jordnært.

Det er jeg faktisk ret god til!

Jeg kan hjælpe til, at man kan finde forståelse og indsigt i de svære situationer man engang imellem kan befinde sig i.

Jeg formår at formidle, og det ofte på et meget dybt plan, hvordan vi kan rumme os selv og anerkende de potentialer og evner vi hver især har adgang til.

Forvandlingen sker når vi åbner hjertet og anerkender drømmen, der ligger og venter på at blomstre.

Lad din drøm blive til virkelighed.

Jeg elsker livet og alt hvad det giver mig.

Hvad ønsker du dig af livet?

Jeg ønsker at din dag må blive fantastisk og magisk.

/Lajla