Bogen der sælger sig selv

Du skal være stolt!

Det er jeg.

Hvorfor?

Fordi jeg da lige er blevet sat i samme skuffe, kaliber, kategori og på samme hylde som Jon Kabat-Zinn.

Teknikkerne jeg arbejder med i meditation virker helt ind i din inderste kerne. Det kan godt være du ikke lige mærker det lige med det samme. Men det kommer jo mere du øver dig.

For en del år siden havde jeg en drøm eller vision om at hjælpe mennesker med at finde sig selv. Der er rigtig mange måder at gøre det på og en af dem er at dyrker meditation.

Visionen dukkede op sådan næsten ud af det blå (det gør visioner ofte). Det kan være svært at forklare hvad en vision er, men for mig er det en intuitiv bevidsthed som “bare fortæller” at sådan er det.

Måske kender du det fra dig selv?
Jeg er sikker på at du har oplevet det, men måske bare slået det hen som noget sludder.

Jeg vidste at visionen talte sandt. Det kunne mærkes helt ind i min sjæl. Det gav mening for mig.

Min indre stemme var vækket den arbejdede i det stille. Udfordrede mig til at tage valg jeg måske aldrig førhen ville have overvejret. Men min tillid til at det nok skulle gå var med mig.

I dag kan jeg se at tingene stille og roligt tog form.

Og at blive sat på linje med Jon Kabat-Zinn er succes for mig. Man kan vel sige anerkendelse af at den rejse jeg indtil nu har været på har været rigtig for mig.

Jeg holdt fast i visionen. Den lille stemme inden i sendte og sender stadigvæk beskeder, der hjælper mig til at blive endnu mere bevidst om de valg jeg gør.

Har du lyst til at tage med ind i meditationens dejlige energi. Finde din indre stemme og lære at stole på den.

Meditation er kommet for at blive – heldigvis for mig og dig.